Cadoul ideal de Craciun pentru barbati

Published on

Craciunul este o perioada agitata pentru toata lumea, insa femeile se confrunta cu ceva batai de cap in plus, din simplul motiv ca este mai greu sa gasesti un cadou ideal de Craciun pentru un barbat, decat pentru o femeie. Cele din urma sunt usor de multumit: un parfum, o pereche de pantofi sau niste bijuterii cu siguranta o vor face fericita. Domnii, insa, sunt ceva mai pretentiosi. Ei nu se multumesc la vederea unui buchet de flori sau a bomboanelor, punand mai mult accent pe latura functionala si practica a lucrurilor.

Asadar, tu trebuie sa cauti un cadou util si cat mai simplu. Gandeste-te la nevoile lui si la obiceiurile cotidiene, ca sa iti dai seama cum ai putea sa ii faci viata mai usoara. De exemplu, daca barbatului caruia doresti sa ii cumperi un cadou ii place la nebunie cafeaua insa ii place si sa traga de timp dimineata si nu are timp sa o bea, o cafetiera programabila si un termos cu sigla echipei sportive preferate, sau o gluma pe care ar gusta-o, sunt cadoul ideal.

De asemenea, o alta idee de cadou care prinde foarte bine in randul barbatilor este Kindle-ul. Mica tableta se foloseste de cerneala pentru a afisa fiecare pagina a cartii pe care doreste sa o citeasca, si o lumina mult mai odihnitoare pentru ochi decat un alt display, care se adapteaza in functie de luminozitatea incaperii. Aceste caracteristici, la care se adauga faptul ca este foarte usoara si de dimensiuni reduse, fac din ea cadoul perfect pentru orice barbat care este pasionat de citit.

O alta idee de cadou foarte interesanta pentru un barbat este un ceas. Desigur, acest cadou este mai personal decat un termos, insa pentru un barbat care iti este iubit, sot, frate sau tata este un cadou minunat. Aici ai o gama extrem de variata din care sa alegi, deci este imposibil sa nu gasesti un model pe gustul sau.

Pe de alta parte, daca barbatul caruia ii cauti cadou pare sa aiba tot ce isi doreste, este timpul sa te indrepti mai mult spre experiente decat spre bunuri materiale. Gateste-i o cina romantica, sau fa-I cadou o escapada de cateva zile undeva la munte. Avantajul la aceste cadouri este ca te poti bucura si tu de ele! Din aceeasi categorie fac parte si biletele la concertul formatiei preferate, de exemplu.

Pentru barbatii cu aspiratii catre senzatiile tari si catre sporturile extreme, poti pregati un cadou ceva mai deosebit. La noi in tara, se organizeaza constant zboruri cu avionul din care poti exersa sariturile cu parasuta. Desigur, asta nu este singura sursa de senzatii tari. Poti sa ii mai faci cadou de Craciun si un zbor cu deltaplanul, sau bungee jumping. Pentru aceste cadouri, insa, este de preferat sa astepti pana se mai incalzeste putin vremea.

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post